Voorbij de waterlijn~~~

Waarom Coaching voor ELKE professional zinvol is

Managers, leidinggevenden, experts hebben vaak vanuit hun rol in het bedrijfsleven toegang tot coaching. Zij starten vaak professionele coaching trajecten op die hen ertoe in staat stelt hun om werkprestaties te verbeteren. Hierdoor leren ze zichzelf veel beter kennen, worden ze zich bewust van wat ze nu echt verlangen en van wie ze in hun kern zijn. Mooie trajecten die ook  op privégebied vaak tot doorbraken leiden.  Bewustwording als competentie inzetten, hoe mooi is dat!

Ik gun het werkelijk iedereen om  om expert te worden van zijn/haar eigen leven!  Daarvoor hoef je echt geen manager te zijn,…

Vanuit je ruimere bewustzijn zal je sneller stappen zetten die bijdragen tot een bewuster professioneel- en privé leven.

Wat kan coaching voor jou betekenen?

vingerafdruk AB Human Consult

Loopbaancoaching

Bepaal zelf het pad van je Loopbaan,... Voor Professionals, zelfstandigen en bedrijfsleiders die zich vragen stellen over hun huidige en toekomstige loopbaan,..

vingerafdruk AB Human Consult

Leiderschap coaching

Wordt een inspirerend leider! En realiseer je eigen doorbraken. Voor ondernemers, bedrijfsleiders, managers, medewerkers die meer eigenheid en authenticiteit zoeken in hun professionele leven.

vingerafdruk AB Human Consult

Teamcoaching

Een systemische kijk op organisatievraagstukken. Krijg zicht op welke beweging(en) er nodig zijn zodat de energie (terug) kan stromen doorheen de organisatie.

Anja Bruynseels

The Sky's The Limit

Ik help jou om te groeien als mens en te inspireren als een leider

Krijg inzicht in je leiderschapsstijl, scherp je persoonlijke vaardigheden aan en realiseer doorbraken.

Het Enneagram als roadmap

Wij mensen zijn vaak zo bang van onze eigen grootsheid. Dat is echt niet nodig. Het Enneagram toont je in detail hoe je jezelf belemmert om de beste versie van jezelf te worden. Kom los van je belemmeringen en groei stap voor stap uit tot je échte ik.

Bepaal je Type met de iEQ9: de online Enneagram vragenlijst met een wereldwijd ongeziene betrouwbaarheid – een accuraatheid van 95%

CredentialBadges PCC

Als Professioneel Certified Coach heb ik meer dan 800 coachingsuren op mijn teller staan. Daarnaast ben ik opgeleid volgens de 11 ICF coach comptenties en werk ik volgens ethische standaard van ICF waarbij vertrouwelijkheid en discretie cruciaal zijn.

Ja, Ik wil groeien als mens & inspireren als een leider

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Anja Bruynseels
+32 476 60 90 91
anja@abhumanconsult.be
Familiestraat 35 – 2940 Stabroek

Anja Bruynseels