Voorbij de waterlijn~~~

Bepaal zelf je loopbaanpad met

Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding is iets voor jou als jij

 • Wil inzetten op de competenties van de toekomst en aantrekkelijk wil blijven voor werkgevers.
 • Weer plezier en voldoening uit je job wilt halen
 • Elke avond energiek en enthousiast terug naar huis wilt keren
 • Je ambities wilt waarmaken
 • Inzicht wilt krijgen in je competenties, talenten, waarden, persoonlijkheidskenmerken, … en hoe je daar het best mee om kan gaan op de werkvloer
 • Je balans tussen werk en privé tijd weer op punt wil stellen
 • Wilt weten hoe je verder moet (na ontslag)
 • Je personal brand wilt ontdekken en in de markt zetten
 • Beroepsmatig (strategische) keuzes dient te maken
 • Wilt nagaan of zelfstandigheid, een eigen zaak iets voor jou is

en dit voor gemotiveerde professionals of bedrijven die dit soort gemotiveerde professionals in dienst hebben.

 in loondienst, als zelfstandigen, freelancers, ondernemers en vrije beroepers.

Anja Bruynseels

Hoe gaan we te werk?

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

Je neemt contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Nadien beslis jij of je verdergaat met mij.

Jij vraagt je loopbaancheque aan

Ik bezorg je de nodige in te vullen documenten en leg je uit hoe je je loopbaancheque kan bestellen - jij vraagt je cheque aan.

Individuele begeleiding 1

Je doorloopt het eerste pakket van 4u individuele loopbaan begeleiding waarna je een tussentijds persoonlijk onwikkelingsplan opmaakt.

Individuele begeleiding 2

Indien je dat wenst doorloop je bijkomend 3u loopbaanbegeleiding dat eindigt met een door jou geschreven finaal persoonlijk ontwikkelingsplan.

Nazorg en verdere begeleiding

Daarna heb je ook nog recht op een nazorg gesprek. Heb je geen recht op loopbaancheques, neem dan gerust contact met mij op en we gaan samen na hoe we jou het beste verder kunnen begeleiden.

Gratis & vrijblijvend

Jouw resultaten is het enige wat telt

Afhankelijk van jouw specifieke loopbaanvraag kan je verschillende resultaten hebben. Dit zijn een aantal mogelijkheden binnen loopbaanbegeleiding. Aan het einde van het traject:

 • Weet jij  of je huidige job “Future proof ” is EN wat je kan doen om  gevraagd  te blijven op de arbeidsmarkt
 • Heb je een diepgaander begrip van je huidige situatie (wat er goed en niet goed loopt) en je wensen voor je nieuwe werksituatie
 • Heb je een mooi overzicht over welke (interne of externe) resources of hulpbronnen je kan inschakelen op weg naar je doel
 • Kan je haarfijn (interne of externe) stoppers – zaken die je tegenhouden op weg naar je doel – benoemen, en daar dus actie op ondernemen
 • Weet je perfect in welke werk-omgeving/context jij je het beste voelt
 • Heb je een zuiver beeld op wat je kan (vaardigheden, kwaliteiten) en graag doet (talenten)
 • Ken je als geen ander je eigen valkuilen, allergieën en uitdagingen
 • Ben je je bewust van de waarden, motivatoren, drijfveren die belangrijk zijn voor je, en dus de motivatie om hier écht mee aan de slag te gaan
 • Sta je met een positieve(re) mindset tov je loopbaan, collega’s, …
 • Kan je probleemloos aangeven wat je energie geeft en welke je energielekken zijn
 • Weet je goed wie je bent in je werkcontext, en wie je wilt worden
 • Geef je zonder aarzelen je elevator pitch als die van toepassing is
 • Heb je een duidelijk zicht op je interessegebieden
 • Bepaal jij je persoonlijke aanbod en waarde op de markt
 • Creëer je je ‘personal brand’ 
 • Kan je zonder angst gaan solliciteren
 • Heb je de nodige zelfkennis om vol zelfvertrouwen de volgende stap in je carrière te zetten
 
 

Klanten aan het woord

Massiel
MassielBediende
Lees verder

Ik ben normaal gezien altijd iemand geweest die heel zeker is van de keuzes en toekomstplannen die ik in mijn leven maak maar in de periode dat in contact opnam met Anja was dit niet meer het geval. Anja heeft mij in deze periode ondersteund en geholpen om mijn happiness terug te vinden en heeft mij daarbij nog eens begeleid om een opleiding te vinden waarmee ik in de toekomst een leuke job kan vinden zo dat ik terug met plezier ga werken. Hartelijk bedankt Anja om mij mijn glimlach terug te geven!

Heidi
HeidiVerpleegkundige
Lees verder
Onze gesprekken hebben mij meer inzicht gegeven op allerlei vlakken en daardoor ook openheid in communicatie en omgaan met de chaos in mijn hoofd. Raar maar waar, ik start volgende maand als afdelingsverantwoordelijke en ik had nooit durven denken dat dit voorstel mij aangeboden zou kunnen worden,…  Heel erg bedankt om mij dieper te laten denken over mijn eventuele mogelijkheden, ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan!
Bart
BartArbeider
Lees verder

Je hebt voor mij het verschil gemaakt door mijn werkdomein te verleggen en mij een stap doen zetten in het spannende onbekende met een nieuwe job als resultaat. Ik hoop echt dat de weg naar jobcoaching voor vele andere ook toegankelijker en nog bekender wordt.

Inge Lepee
Inge LepeeHRBP Ecover
Lees verder
In een periode vol twijfels en onzekerheid, heeft Anja me op een heel natuurlijke, rustige manier de juiste vragen gesteld. Ze zette mijn p>In een periode vol twijfels en onzekerheid, heeft Anja me op een heel natuurlijke, rustige manier de juiste vragen gesteld. Ze zette mijn brein aan het werk en gaf me weer de moed om op een waardige, positieve manier naar mezelf te kijken.
Soms confronterend, altijd verrijkend !
 

Annelore Steegmans
Annelore SteegmansOpvoedster
Lees verder
Ik heb de loopbaanbegeleiding (loopbaan coaching) als zeer aangenaam en leerrijk ervaren. Dankzij Anja ben ik bewuster geworden van mijzelf en heb ik innerlijke rust ervaren.
Ik kan het aanraden aan iedereen die momenteel onrust en ontevredenheid ervaart in zijn/haar carrière.


Veerle
VeerleLeerkracht buitengewoon onderwijs
Lees verder

Tijdens een moeilijke periode kwam ik bij Anja terecht. Anja nam tijdens de loopbaanbegeleiding de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en stelde daarbij gerichte vragen.
Na een aantal gesprekken met Anja kon ik alles op een rijtje zetten en vond ik zelf de kracht om een beslissing te nemen.
Na voldoende rust heb ik dan ook de beslissing genomen om van job te veranderen.
 Dank je wel, Anja voor je steun!!

Katrien M
Katrien MIngenieur Luchtvaart
Lees verder
Ik was in de war toen ik aan het traject begon en mijn vraag  was ook onduidelijk! En toch heb ik dit traject met een duidelijk antwoord afgerond. Anja heeft me echt geholpen. Ik weet nu wat ik nodig heb om me goed te voelen om mijn werk en wat ik precies zoek in een toekomstige job.
Wouter M
Wouter MArbeider
Lees verder

Dankzij Anja heb ik mezelf veel beter leren kennen en heb ik nu zicht op welke richting ik uit wil.

Sara
SaraGrafisch vormgeefster
Lees verder

Door Anja heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik kan nu op mijn doel afgaan en hoef niet meer bang te zijn.

N.R.
N.R.Bediende
Lees verder

Je persoonlijke benadering vind ik zeer aangenaam en in het begin van het traject,

Het vertrouwen dat je in mij hebt, geeft mij een boost  om een nieuwe start te wagen.
Els
ElsVerpleegster
Lees verder
Je persoonlijke benadering vind ik zeer aangenaam en in het begin van het traject, wat ik zeer spannend vond, stelde je me bijna onmiddellijk op mijn gemak.
Kathleen R.
Kathleen R.Leerkracht
Lees verder
Een loopbaan combineren met 4 kinderen, waarvan er 2 zijn met grote zorgnoden is niet evident. Via een vriendin ik bij Anja trecht. Zij was mijn luisterend oor, stroomlijnde mijn ideeën en denkpistes. Uiteraard hoort bij de zoektocht naar een nieuwe job ook de opmaak van een CV. Na 10 jaar was die duidelijk aan een opknapbeurt toe. Dankzij tips en advies van Anja tijdens de loopbaanbegeleiding kon ik aan de slag om mijn CV in een nieuw kleedje te steken. En ongelofelijk maar waar, het was meteen raak. Ik reageerde op een vacature, werd uitgenodigd voor een gesprek en de dag nadien was ik aangenomen. Ik werk voortaan nu bij het ondersteuningsnetwerk VOKAN. Ik begeleid nu kinderen en jongeren met specifieke onderwijsbehoeften in het gewone onderwijs.
Greet
GreetOnderwijsdeskundige
Lees verder
Je vraagstelling is “to the point”. Door te volgen en te leiden gaf je met genoeg tijd en ruimte om inzichten te vergaren
Peggy
PeggyBankbediende
Lees verder
Ben je zoekende op je werk? Weet je eigenlijk niet goed wat je wil met je verdere loopbaan? Zit je met de vragen: 'En als ik iets anders wil gaan doen, wat dan?
Waar moet ik op letten om weer écht met plezier te gaan werken? Dan raad ik je echt gaan om loopbaanbegeleiding te volgen bij Anja. Zij houdt je een spiegel voor, om je tot inzichten te brengen over jezelf waarvan je je zelf niet bewust bent. Ik was echt verrast, en soms ook getroffen door de rake vragen die ze stelde, de observaties die ze met me deelde. Ik heb voor mezelf nu een duidelijk inzicht over de dingen die voor mij belangrijk zijn op mijn werk, de aspecten die mij echt gelukkig maken en die ervoor zorgen dat ik graag ga werken. 
 Dat gaf me handvatten bij een beslissing over wat ik  verder met mijn loopbaan wil doen, én is ook een hulpmiddel bij het selecteren van vacatures waarop ik intern ga solliciteren.
Vorige
Volgende

VDAB Loopbaancheques

Ik werk samen met TALPA COACHING als  officieel erkend loopbaancentrum bij de VDAB. Meer informatie omtrent de loopbaanbegeleiding en de voordelen die dit voor jou opleveren?

Neem nu je loopbaan terug in eigen handen!

Waarom nog twijfelen?

Ontdek de voordelen en

Vraag vandaag nog een gratis & vrijblijvend Informatiegesprek aan.

Ben je woonachtig in Antwerpen, dan kom je misschien in aanmerking voor een gratis traject. Meer info vind je hier

Anja Bruynseels
+32 476 60 90 91
anja@abhumanconsult.be
Familiestraat 35 – 2940 Stabroek

Anja Bruynseels